Awardshows

zt-newsiv-red

Wardo Wonder verbaast met uitagende theatershow: Foto's

m WardoWonder 17 logoWardo Wonder is ook ook bekend van Telekids met de Wonderschool. Maar nu is hij ook vanaf vandaag te zien in de theaters.

Wardo doet dat met een bijzondere show. Hij moet in en een uur tijd 7 opdrachten uitvoeren, waarmee hij verwondert om aan het einde een gouden staf te krijgen zodat hij kan vliegen.

m WardoWonder 8 logoDe show begint en is al een succes door zijn decor. Een echt goochelhuis, met vliegende tafeltjes, een hartendame, onzichtbare flessen, melk dat verdwijnt en in een lamp tevoorschijn komt en natuurlijk Wally het sprekende konijn. De ene na de andere opdracht word gehaald door Wardo Wonder.

m WardoWonder 24 logoDe kinderen in de zaal vinden het geweldig en doen enthousiast mee om Wardo naar de zevende opdracht te krijgen. De opdracht met het doekje en het ei legt Wardo uit en laat ook zien hoe het werkt. Zo denk je natuurlijk dat hij zijn goochel geheim prijs geeft.  Maar niets is minder waar en hij verwondert het publiek met een echt ei in een glas.

m WardoWonder 29 logoMaar de opdrachten gingen door tijdens de show en Wardo had niet veel tijd meer. De laatste opdracht was dat hij iets moest laten vliegen. Maar Wardo liet de moed zakken. De hartendame zei tegen Wally dat hij moest zeggen wie hij was en dat deed hij, zodat Wardo uiteindelijk toch zijn laatste en zevende opdracht kon behalen. Hij verwonderde toen de zaal met een vliegende zakdoekje dat nu de wijde wereld in is gegaan op zoek naar avontuur.

m WardoWonder 45Van de hartendame Jet kreeg Wardo dus zijn verdiende gouden toverstok waarmee hij dus eindelijk kon gaan vliegen. Heel spannend zou het hem lukken? Nauurlijk lukte dit Wardo en hij stond ineens bovenaan de trap van het theater. De verwondering was af te lezen van de gezichtjes van alle kinderen.

m WardoWonder 33 logoNa de show mochten de kinderen nog met Wardo Wonder op de foto en een aantal kinderen mochten hun goocheltruck laten zien. Er zitten echte verwonderaars bij zo jong en zo goed al.

m WardoWonder 41 logoNa de show vertelt Wardo Wonder dat hij het super vindt dat hij de theaters in kan om samen met de verwonderaars in de zaal een mooie show neer te zetten. Zo komt hij in contact met vele kinderen die goochelen ook echt net zoals hij heel erg leuk vinden.

Wardo Wonder is ook te zien bij Telekids waar hij met zijn Wonderschool vele trucs en tips laat zien.

Wil jij ook Wardo Wonder zien in het theater kijk dan op onderstaande link voor kaarten https://www.vanhoorneentertainment.nl/theaterproducties
Een show voor echte verwonderaars!
Tekst en fotografie: Bianca Dijck Flitsenklikphotography

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


 

 studiopijlman-hosting