FESTIVALS & EVENEMENTEN

zt-newsiv-red

Crossing Border 2017 Zaterdag: Foto's

m 2H0A9884Op zaterdag 4 november vond de tweede festivaldag plaats van het Crossing Border Festival in Den Haag met vele mooie optredens op muziek- en literatuurgebied.

Crossing Border is Europa's belangrijkste festival op het gebied van muziek en literatuur. Tijdens het spraakmakende evenement zoeken schrijvers, dichters, muzikanten, filmers en artiesten steeds weer naar unieke combinaties van gesproken woord, muziek, film en beeldende kunst.

 

m IMG 3946Op 4 november waren er bijzondere optredens van onder meer Orchestra Baobab, BNQT, Coely, Daymé Arocena en Jamila Woods.

De mooiste afsluiter van het festival was in handen van het Senegalese Orquestra Baobab. Met een uiterst swingende show zorgden zij ervoor dat Crossing Border 2017 op hele bijzondere wijze swingend afgesloten werd.

 

Fotografie: Angela van Tol-Largaespada

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting