FESTIVALS & EVENEMENTEN

zt-newsiv-red

Crossing Border 2017 beleeft mooie eerste festivaldag: Foto's

m IMG 3601Van 2 november tot en met 4 november 2017 stond Den Haag in het teken van woord en muziek. Crossing Border zoekt al vijfentwintig jaar de grenzen op van muziek en woord en slaat er een brug tussen.Op 4 november was de eerste van twee festivaldagen in en rondom Het Paard in Den Haag.

m 2H0A9710 2De afgelopen jaren is het onderscheidende festival uitgegroeid tot een van de meest progressieve internationale festivals op het gebied van literatuur en muziek in Europa.

Op Vrijdag 3 november stond Crossing Border bol van de spannende namen: Spoon, Nick Mulvey, Benjamin Booker, Ali Bader, Pink Oculus, L.A, Salami, Heroes Are Gang Leaders, Hanna Bervoets, Omar Hamilton, Tom Misch, Mike McCormack, Matteo Myderwyk, Annelies Verbeke en Julien Baker.

m 2H0A9616De unieke mix tussen muziek en literatuur waar Crossing Border om bekend staat, is sinds het prille begin prominent aanwezig. Op de vrijdag waren er opvallende optredens van L.A. Salami, Julien Baker, Benjamin Booker, Nick Mulvey en Spoon.

 

Bekijk hier de foto's van Dag 1 door Angela van Tol-Largaespada

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting