CONCERTVERSLAGEN

Denise Jannah met eerbetoon aan The Queen of Gospel

m  GBW8656Na het succes van het afgelopen najaar in de diverse Nederlandse kerken met de Mahalia Jackson Kerkentour, krijgt deze tour een vervolg in de Nederlandse theaters.

Diverse theaters die te horen kregen van deze concerten hebben Denise Jannah benadert met de vraag om ook daar dit krachtige en soulfull concert te verzorgen met haar band. In de theaters brengt Jannah net als in de kerken, een selectie van de bekendste, maar ook meest ontroerende nummers vertolken van "the Queen of Gospel".

 

m  GBW8685Met deze kerkentour en nu de theaterconcerten brengt Denise Jannah een eerbetoon aan de meest invloedrijke, bevlogen en bescheiden gospelzangeres aller tijden die over haar Gospel muziek zei: "I sing God's music because it makes me feel free. It gives me hope. With the blues, when you finish, you still have the blues."

Denise Jannah wordt bijgestaan door Danny van Kessel op piano, Pieter Althuis op bas en Walther Muringen op drums. Het decor zal passend ingekleurd worden.

 

m  GBW8678Het initiatief voor de Mahalia Jackson, Queen of Gospel komt van Ricardo Tuinfort, de producent van onder andere de musical " A Poku Tori" over Lieve Hugo en " What's going on?" over Marving Gaye, met John Oldenstam in de hoofdrol. Vanwege haar 105e geboortedag op 6 oktober 2016 is medio 2016 is besloten een reeks Mahalia Jackson concerten te organiseren, en wel als een bijzonder tribute concert voor de "Queen of Gospel".

Mahalia Jackson. @Dakota Den Haag

 

Denise Jannah - Zang
Danny van Kessel - Piano
Pieter Althuis - Bas
Walther Muringen - Drums

Richardo Tuinfort - producent

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting