CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Ntjam Rosie met overtuigende show in LantarenVenster

m  GBW8509bNa de release van haar album Breaking Cycles is Ntjam Rosie weer live te zien op de podia! Gisteren was ze te zien in LantarenVenster, tevens haar premiere met de nieuwe show Breaking Beats.

In haar theaterconcert Breaking Beats bouwt Rosie een geheel nieuwe brug van muzikale stijlen en dans. Samen met haar band, percussionist, turntablist en choreograaf/regisseur Lloyd Marengo (SYTYCD), laat Rosie in deze voorstelling het beste van zichzelf zien.

 

m  GBW8489Ntjam Rosie excelleerde voorheen al in haar muzikale rol in de succesvolle theatertournees Homelands en We Hadden Liefde, We Hadden Wapens. Nu is het tijd voor een eigen show van deze graag geziene gast bij DWDD. Van Kameroen, Afrika naar Europa, Maastricht en Rotterdam, langs r&b, hiphop, funk, soul en jazz; het 'zwarte ritme' heeft een lange reis gemaakt.

 

m  GBW8526Breaking Beats vervoerde en verwonderde gisteren in LantarenVenster. Ze hadden daar niet voor niets al zo lang naar uitgekeken. Ntjam Rosie liet alle kanten van haarzelf en een grote rol was weggelegd voor haar Kameroense roots. Ze werd begeleid door een bijzonder ensemble van muzikanten en een danseres. Dat leverde hele mooie liedjes en bijzondere momenten op. @Lantarenvenster

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting