CONCERTVERSLAGEN

Maan geeft eerste concert in Paard Den Haag: Foto's

m  GBW8444Op 1 december gaf zangeres Maan in Paard Den Haag een concert in het kader van haar clubtour die de naam 'AM/PM' draagt.

Maan stond gisteren voor een uitverkochte Kleine Zaal van Paard Den Haag. Kids stonden al lang in de rij voordat ze naar binnen mochten.

Dat werd een avondje genieten voor ze met bekende liedjes uit The Voice of Holland, De Beste Zangers en haar eigen EP's.

 

m  GBW8363Maan is nog maar 20 jaar oud. Toch maakt Maan de Steenwinkel al heel wat jaren muziek. Grappig genoeg hangt haar eerste muziekherinnering samen met Marco Borsato, de coach die haar bij The Voice aan de overwinning hielp. "Het eerste wat ik nog weet is dat we in Italië in de auto zaten en ik meezong met Marco's liedje Nooit Meer Een Morgen. Ik was een jaar of drie en noemde het altijd 'liedje pijn', vanwege een bepaalde tekstregel."

 

m  GBW8440Na het winnen van The Voice duurde het niet lang voordat ze haar eerst single uitbracht, Perfect World, geproduceerd door niemand minder dan DJ Hardwell: "Ik vind haar een groot talent en weet zeker dat er een succesvolle carrière voor haar is weggelegd in de muziekindustrie." Nu twee jaar later en vijf singles verder duikt de zangeres voor het eerst in haar carrière de Nederlandse clubs in. @Paard Den Haag

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting