CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

ROXEANNE HAZES maakt indruk in uitverkocht Paard Den Haag

m  GBW8236Roxeanne Hazes stond gisteren in een uitverkocht Paard Den Haag. Daar wond ze het publiek met gemak om haar vinger met liedjes van haar nieuwe album 'In Mijn Bloed'.

Al 10 jaar is Roxeanne Hazes bezig met optreden, een decennium waarbij ze met onder andere het steevast uitverkochte Holland zingt Hazes en andere shows heel Nederland en België verblijdt met de muziek van haar vader. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

 

m  GBW8334Vanaf haar 14e schreef ze al nummers voor het album van haar broertje. En 2 jaar geleden begon ze voor zichzelf te schrijven. Je merkt al snel dat ze een eigen manier van schrijven heeft, wat dit vernieuwend maakt. "Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien."

 

m  GBW8265Eerder dit jaar kwam al het prachtige 'Ballade van de Moord' met Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit en nu is het nieuwe album er. Nog even vijf keer de Ziggodome vol Hazes fans plat spelen om vervolgens haar eigen single 'Ik Was Toch Je Meisje' uit te brengen, welke momenteel heel goed gaat op radio en streams. Haar debuut album heet 'Mijn Bloed' en ze deed er gisteren de liedjes van, net als ook ander materiaal.

 

m  GBW8169Het voorprogramma werd verzorgd door Laksmi, een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI – voluit Lakshmi Swami Persaud – is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. In haar muziek kun je een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths terug vinden. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack. Ze overtuigde er gisteren mee in de Kleine Zaal van Paard Den Haag. @Paard

 

Fotografie: Loes van der Kraats

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting