CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

3 JS met U2 – The Joshua Tree in de Goudse Schouwburg: Foto's

m 3JS U2 TheJoshuaTree GoudseSchouwburg 10-05-2017 Gwendolyne-1735Precies dertig jaar na het uitkomen van U2s The Joshua Tree laten de 3JS dit complete album en ander onvergetelijk U2-materiaal herleven in het theater. Op 9 mei stond de formatie in de Goudse Schouwburg te Gouda.

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte gaven al een klein voorproefje tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2016 en iedereen was het erover eens: dat smaakte naar meer! Het concept van de 3JS is even simpel als krachtig: het legendarische album uit 1987 wordt noot voor noot nagespeeld in een theatrale setting.

m 3JS U2 TheJoshuaTree GoudseSchouwburg 10-05-2017 Gwendolyne-1562Het concept is even simpel als krachtig: het iconische album The Joshua Tree (1987) wordt noot voor noot nagespeeld in een theatrale setting. The Joshua Tree wordt door velen gezien als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Dit befaamde album bevat onder andere de hits ‘Where the Streets Have No Name’, ‘With or Without You’ en ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’. Precies 30 jaar na dato laten de 3JS deze en andere onvergetelijke nummers herleven in het theater.

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting