CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Henk Dissel viert tienjarig jubileum in AFAS Live: Fotoserie

m Henk-Dissel-7Zaterdag 8 april stond Henk Dissel in een uitverkocht AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) Hij gaf dit concert ter ere van het feit dat hij al 10 jaar in het vak zit.

m Henk-Dissel-13In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.

m Henk-Dissel-18Henk Dissel heeft afgelopen jaar een topjaar gehad. Zo heeft hij wederom meer dan 250 optredens gedaan in zowel binnen als buitenland en heeft hij erg veel succes gehad met de single 'Bijna' die tot vorige week nog in veel Airplay lijsten voorkwam.

m Henk-Dissel-24'Bij mij' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel. Deze single is ook ditmaal geproduceerd en geschreven door Robert Dorn.
Na nummers als 'Bijna' en 'Stap voor Stap' komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single. De sound van het liedje is wederom weer afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse hoek.

Meer over Henk Dissel: www.henkdissel.nl

 

Fotografie en tekst: Arnold vd Horst Fotografie

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting