CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Holland Zingt Hazes 2017 in foto's

m m Holland Zingt Hazes ZiggoDome Amsterdam 17-03-2017 Gwendolyne-8658

Ook in 2017 keert Holland Zingt Hazes terug naar Amsterdam met verschillende shows! Voor de vijfde keer op rij wordt de Ziggo Dome omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland. De eerste vond plaats op 17 maart voor een euforisch publiek.


Het publiek kan tijdens dit groots opgezette concert luidkeels meezingen met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans, maar zeker ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare 'Hazes gevoel' weer herleven.

 

m m Holland Zingt Hazes ZiggoDome Amsterdam 17-03-2017 Gwendolyne-8394Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore brengen tijdens deze spectaculaire jubileumeditie! Uniek tijdens deze vijfde editie is the one & only Andre Hazes in hologram op het podium. Veel bezoekers waren daarvan erg onder de indruk. 

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting