CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Frank Boeijen start nieuwe theatertournee in Barneveld: Foto's

m Frank Boeijen - Barneveld 16Op vrijdag 10 februari vond in het Schaffelaartheater te Barneveld het startschot gegeven voor de nieuwe theatershow van Frank Boeijen. Dat is in het kader van zijn nieuwe verzamelalbum Het Mooiste en Het Beste II.

m Frank Boeijen - Barneveld 12De Nijmeegse liedjesschrijver Frank Boeijen raakt zijn fans al vele jaren in het hart met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes. Zijn teksten beklijven en zijn muziek vervoert. Met zijn band haalt de Nijmeegse zanger nu de mooiste hits van toen, zoals ‘Zwart wit’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Kronenburg Park’ en ‘De verzoening’, verrassend naar het heden. De afwisseling met nieuw materiaal zorgt voor een prachtige reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag.

m Frank Boeijen - Barneveld 7Met zijn poëtische en melodieuze muziek, in een eigen stijl tussen pop en chanson, zorgde Frank Boeijen vorig seizoen voor uitverkochte Theaters. Nu is hij terug, met nieuw en vernieuwd materiaal. Vrijdag 10 februari startte Frank Boeijen in het Schaffelaartheater te Barneveld met zijn theatertournee 2017.

Donderdag 16 februari is de première in Kortrijk (België)

m Frank Boeijen - Barneveld 2Tijdens de komende theatertour, wordt op 24 februari 2017 een nieuw verzamelalbum Het Mooiste en Het Beste II van Frank Boeijen gelanceerd. In de Nederlandse en Belgische theaters zal een aantal liedjes van dit album van 10 februari tot 27 mei 2017 live te beluisteren zijn.

 

Het Mooiste en Het Beste II biedt ruim 3 uur aan muziek in een door Frank zelf samengestelde selectie. Met twee cd’s, een bonus cd en DVD beleeft de luisteraar een reis door de tijd met liedjes vanaf 1979 tot 2016. Speciaal voor dit album heeft Frank een persoonlijke toelichting geschreven bij de door hem geselecteerde nummers.

m Frank Boeijen - Barneveld 10Op de bonus cd staat een overzicht van hits uit de jaren 80 in niet eerder verschenen uitvoeringen, gespeeld door zijn bands van nu. De DVD complementeert de verzamelset door een unieke blik achter de schermen, een solo-optreden, clips en concertfragmenten. Dit alles fraai uitgegeven in boekvorm.

Meer over Frank Boeijen: www.frankboeijen.nl’

 

Fotografie: Arnold vd Horst www.arnold-vd-horst-fotografie.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting