CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Intieme theatershow "Dit ben ik" van Jeroen van der Boom is groot succes

jeroen-tiel 122

 

Zaterdagavond 21 januari jl. liepen de bezoekers van Schouwburg Agnietenhof te Tiel zo de woonkamer in van Jeroen van der Boom, de intieme en warme sfeer was direct voelbaar. Lief en leed, verleden en heden werden met het enthousiaste publiek gedeeld.

 

Zanger en TV presentator Jeroen van der Boom blijkt naast de grote TV shows en concerten van o.a. De Toppers ook in het theater een echte entertainer te zijn. Begeleid door zijn vaste band loopt hij vertellend en zingend door zijn carrière heen, van bruiloft tot ArenA.

 

jeroen-tiel 38

 

Grappig en bijzonder is dat het publiek doormiddel van sms-en zelf kon bepalen welke liedjes zij graag wilden horen, maar ook waarom! De theatershow ‘Dit ben ik’ is persoonlijk en er één met een lach en een traan, waarop de liedjes zorgvuldig zijn uitgezocht. Het gastoptreden van De Toppers zorgde bijvoorbeeld voor hilariteit en een brede lach op de gezichten, terwijl het zeer gevoelige Mag Ik Dan Bij Jou weer een traan teweeg bracht. ‘Dit ben ik’ is tot eind april in vele theaters door heel Nederland te zien.

 

Meer informatie over Jeroen van der Boom: www.jeroenvanderboom.nl

 

Fotografie Arnold van der Horst

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 studiopijlman-hosting