CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

Theaterconcert Sjors vd Panne in de Goudse Schouwburg

SjorsvdPanne Theaterconcert GoudseSchouwburg Gouda 18012017 Gwendolyne-4548

 

Vanavond 18 januari staat Sjors van der Panne met zijn theaterconcert in de Goudse Schouwburg.

In een goed gevulde zaal begint Sjors met een gevoeglig liedje van Stef Bos.

De avond word afgewisseld met eigen werk en liedjes van andere artiesten die Sjors vol passie en overgave weet te brengen.

 

Sjors bekend van The Voice of Holland was onlangs nog in Gouda tijdens kaarsjes avond hij kon het dan ook niet laten dit tijdens het optreden even aan te halen door "kaarsjes" aan te steken in de zaal.

Vanavond worden wij extra getrakteerd met het duet "De Pastorale" samen met Monique Klemann

 

SjorsvdPanne Theaterconcert GoudseSchouwburg Gouda 18012017 Gwendolyne-4527

 

Zanger Sjors van der Panne, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet.

 

Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist Sjors eerst de juryleden en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren. En niet alleen televisiekijkend Nederland, ook zijn vakbroeders zijn zeer onder de indruk.

Lees maar wat Liesbeth List over hem te zeggen heeft: “Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél! Ik zag het hem doen in een uitverkocht Concertgebouw, waar iedereen in het publiek doorhad dat daar iets fenomenaals gebeurde. Behalve eigen liedjes, zong deze energieke jongeman liederen van Boeijen, Shaffy en Brel. En hoe! Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!”

Sjors van der Panne is nu eindelijk in het theater om u, samen met zijn muzikanten, te trakteren op een mooi concert met liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk.

 

Wil jij hier wel heen? Dat kan nog kijk op de site van Sjors voor de laatste kaarten.

 

Fotografie Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting