CONCERTVERSLAGEN

zt-newsiv-red

André Hazes Jr triomfeert in AFAS Live: Foto's

m AndreHazes AfasLive Amsterdam 07012017 Gwendolyne-3649Op zaterdag 7 januari gaf André Hazes Jr zijn eerste van twee uitverkochte concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall). Het was zijn eerste grote show met live band.

De concerten zijn meteen een mijlpaal voor de zanger die na de release van zijn met goud bekroonde album ‘Leef’ en de bijbehorende single een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. m AndreHazes AfasLive Amsterdam 07012017 Gwendolyne-3894Met de optredens in de HMH treedt Hazes Jr. in de voetsporen van zijn vader die eens ook optrad in de Heineken Music Hall. Het was dan ook een heel bijzonder moment voor de zanger, wat hij samen met zijn vele fans beleefde. Op het podium stond een stoel met de jas die zijn vader altijd droeg tijdens optredens met een blik bier.

m AndreHazes AfasLive Amsterdam 07012017 Gwendolyne-3919

 

René Froger was gastartiest tijdens de show. Hij deed 3 liedjes halverwege: 'Zeg maar niets meer', 'Bloed zweet en tranen' en een duet 'Droomland' wat René heel speciaal vond want deze had hij ook met André Sr. gedaan. Almet al een onvergetelijke avond!

 

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting