CONCERTVERSLAGEN

Jeffrey Schenk & Cor Bakker met 'Mooi Nederlands'in Hoofddorp: Foto's

m jeffrey-cor 103Op zondag 6 november stond Jeffrey Schenk samen met Cor Bakker in het Oude Raadhuis Theater in Hoofddorp voor een bijzonder concert. 

Naast solo deed Jeffrey ook een paar duetten met Marlane.De bezoekers waren echt aan het luisteren naar de nummers, veelal rustige luisternummers van Hazes tot Frank Boeijen.

m jeffrey-cor 12Zingen zit Jeffrey Schenk in het bloed. Zelden is deze uitdrukking meer van toepassing geweest dan op Jeffrey Schenk. Dat werd snel duidelijk toen Jeffrey als 16-jarige alle talentenjachten van Nederland afging, en regelmatig optrad in het fameuze Amsterdamse Café Bolle Jan. Zijn talent werd daar (en elders) al snel opgemerkt, wat in 2004 later resulteerde in een droomoptreden: het voorprogramma van René Froger in de ArenA. Vier avonden lang!

m jeffrey-cor 93Een jaar daarvoor was hij gestart met zijn concertreeks Schenk in Concert. Dit jaarlijkse show-evenement in Amsterdam en Zaandam, waarbij ook artiesten als Gerard Joling en Danny de Munk kwamen optreden, beleefde zijn laatste editie in 2010.

 

Fotograaf Arnold vd Horst maakte een mooie reportage van repetities en concert.

 

Meer info www.jeffreyschenk.nl 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting