CONCERTVERSLAGEN

Monique Klemann primeurt nieuwe solo EP Coool in BIRD Rotterdam: Foto's

m 3A4A0267bOp 26 oktober gaf Lois Lane frontvrouw Monique Klemann het publiek van BIRD in Rotterdam de primeur van haar nieuwe solo EP Coool. Dat gebeurde in een kleine, intieme setting met een select groepje gedreven muzikanten.

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

 

m 3A4A0300 kopieBegin november brengt Lois Lane-frontvrouw Monique Klemann een nieuwe solo-ep uit: Coool (die by the way geproduceerd is door Sven Figee en Roland Dirkse van Sven Hammond Soul). De laidback en groovy songs van Coool laat ze dit najaar horen op verschillende podia in Nederland, waaronder BIRD! Special guest was de zanger Coco Zhao met wie Monique enkele songs samen presenteerde.

 

m 3A4A0249Tijdens het korte concert in de rokerige nachtclubsfeer van BIRD bracht Monique Klemann de lekker in het gehoor liggende liedjes van haar EP Coool. Behalve de overtuigende titelsong werden ook de klassiekers Spooky en Cry me A River ten gehore gebracht. Kippenvel zoals Monique de liedjes zong voor een kleine groep mensen die optimaal genoten van het korte optreden.

 

m 3A4A0302 kopieLine-up
Monique Klemann: vocals
Niek de Bruijn: drums
Patrick Rugebregt: keys
Kasper Kalf: bas
Michiel Stekelenburg: gitaar

 

Tekst en fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting