CONCERTVERSLAGEN

Trijntje Oosterhuis presenteert 'A Christmas Evening with Trijntje': Foto's

m 3A4A0184Op 25 oktober gaf Trijntje Oosterhuis in Amsterdam een speciale presentatie van haar aankomende Kerstconcerten onder de naam 'A Christmas Evening with Trijntje'.

Dat gebeurde in een goed gevulde Buiksloterkerk, een prachtig klein kerkje in Amsterdam Noord. Daar bracht ze voor een selecte groep genodigden en pers samen met een gitarist en drie achtergrondzangeressen een eerste selectie Kerstliedjes van haar concerttour langs tien van de mooiste Nederlandse kerken. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van Trijntje in vervulling. 


m 3A4A0143December is volgens Trijntje een feestmaand die voor haar altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven. Het is geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. Het wordt een soulvolle kerstavond”.

m 3A4A0221bTijdens de concerten zingt Trijntje in een akoestische sfeer kerstliedjes die dicht bij haart hart liggen, zoals de traditionals Have Yourself a Merry Little Christmas en Let It Snow. Uiteraard staan ook haar eigen songs zoals Miss You Most at Christmas Time en What Christmas Means To Me op het programma.

Voor alle locaties http://www.trijntje.nl/agenda

Fotografie: Anneke Ruys

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting