CONCERTVERSLAGEN

DI-RECT sluit Just Peace Festival af met Kurhaus-concert

direct Kurhaus2DI-RECT heeft op 25 september de derde editie van het Just Peace Festival in Den Haag afgesloten met een exclusief benefietconcert voor UNICEF in het Kurhaus.

De rockband trad met het concert in de voetsporen van de Rolling Stones die er het laatste concert gaven in 1964. Door dit uitverkochte concert kon UNICEF rekenen op een bijdrage van € 10.000.

direct KurhausVan woensdag 21 september tot en met zondag 25 september heeft het Just Peace Festival in Den Haag plaatsgevonden. Met circa 40 activiteiten vierde Den Haag vijf dagen lang de Internationale VN Dag van de Vrede. Het programma van het grootste vredesfestival van Nederland bestond uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek, waarbij het thema Vrede & Recht centraal stond. De tienduizenden bezoekers konden o.a. deelnemen aan de Vredesloop, Peace in the Park, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of inspirerende sprekers ontmoeten bij HagueTalks. Voor meer informatie: www.justpeacethehague.com
Fotograaf: Paul Bergen studiopijlman-hosting