CONCERTVERSLAGEN

Jan Smit met Elfstedentour in Den Bosch: Foto's

m JanSmitElfstedentourdenboschBiancaDijck 8 1De 'Elfstedentour' van jan Smit is op 24 september gestart met een optreden in de Maaspoort. Met zijn show zal Jan Smit 11 grote steden aan doen in heel Nederland en eindigt, net als de 'Elfstedentocht', in Leeuwarden.

Jan Smit zit twintig jaar in het vak. De zanger viert dit heuglijke feit met z’n twintigste album en met een Elfstedentour waar hij naast de grootste hits uit zijn 20-jarige carrière  ook liedjes laat horen van zijn nieuwe album '20' wat afgelopen week uitkwam.

m JanSmitElfstedentochtdenboschBiancaDijck 39 1In Den Bosch kwam de grote verrassing: Jan Smit kreeg nu al een gouden plaat uitgereikt voor 20.000 downloads van zijn nieuwe single, een mooie prestatie!

m JanSmitElfstedentochtdenboschBiancaDijck 32 1De ‘Elfstedentour’ is de eerste tour sinds de 'Leef je Uit Tour' uit 2010. Het jaar 2016 is voor Jan een bijzonder jaar omdat hij dan officieel 20 jaar! in het vak zit. Dit wil hij vieren door weer als vanouds naar de fans toe te komen. Het voorprogramma is in handen van 3JS.

Fotografie: Bianca Dijck Flits en Klik Photography

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting