CONCERTVERSLAGEN

538Live XXL dendert door Ziggo Dome: Foto's

m 538LiveXXL ZiggoDome Amsterdam 17092016 Gwendolyne-0053De grootste radio show van het jaar was er gisteren weer en dit jaar met een artiest die is zo hot dat diverse fans vrijdagavond al voor de deur zaten voor deze jongeman: Shawn Mendes.

Diezelfde ochtend zaten ze waarschijnlijk nog achter de computer om kaartjes te scoren voor diezelfde artiest en diezelfde Ziggodome als dit al lukte want hij verkocht de Ziggodome uit in een slordige 20 minuten. Juist we bedoelen Shawn Mendes en speciaal is hij want waar iedereen maar 3 liedjes speelde mocht  hij er 4.
m 538LiveXXL ZiggoDome Amsterdam 17092016 Gwendolyne-0199Het was genieten deze avond in een sneltreinvaart volgden de artiesten elkaar op Maan, Miss Montreal, Ali B, Dotan, 2 Unlimited, Fais, Sharon Doorson, Clean Bandit, The Originals, Coen en Sander en uiteraard de beste Nederlandse groep van dit moment Kensington sluit deze avond af en dat allemaal in een goede 2 uur tijd. Je begrijpt wel dat je van de ene emotie naar de andere getrokken werd.
Wie er niet bij kon zijn kon alles vanuit je luie stoel volgen want ook op de radio is alles te beluisteren. @538

Fotografie en verslag: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting