CONCERTVERSLAGEN

Douwe Bob live in Caprera: Fotoverslag

m Douwe Bob Caprera Bloemendaal 15072016 Gwendolyne-0454In een tot de nok gevuld Openluchttheater Caprera in Bloemendaal speelde Douwe Bob op 15 juli de sterren van de hemel. Hij speelde zijn melange van sixties, seventies folk en rock midden in de Bloemendaalse natuur. 

In mei Verscheen zijn  derde album 'Fool Bar', dat vernoemd is naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album doet de singer-songwriter een tour en presenteerde Patronaat op 15 juli zijn show in het prachtige openluchttheater Capera.

m Douwe Bob Caprera Bloemendaal 15072016 Gwendolyne-0443De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. 

m Douwe Bob Caprera Bloemendaal 15072016 Gwendolyne-0449Afgelopen mei vertegenwoordigde Douwe onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm en speelde hij op Pinkpop. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik speel ook mijn gevoeligere songs, maar mijn optredens eindigen altijd met een groot feest”. Douwe Bob zorgt voor een muzikale samensmelting die generatiekloven overschrijdt. @Caprera

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting