CONCERTVERSLAGEN

Mathilde Santing vervoert in Openluchttheater Caprera: Foto's

m Mathilde Santing Caprera Bloemendaal 09072016 Gwendolyne-0369Op 9 juli stond zangeres Mathilde Santing met haar BOTH SIDES NOW in Openluchttheater Caprera.

 

Mathilde Santing: als er één zangeres in Nederland is die het publiek kan raken met haar stem en muziek dan is zij het. Géén vrouw die jou in de palm van haar hand zo kan laten luisteren naar het verhaal van een liedje.
m Mathilde Santing Caprera Bloemendaal 09072016 Gwendolyne-0358In 'Both Sides Now' zingt Mathilde de songs van de beroemde Amerikaanse singer-songwriter Joni Mitchell.
Joni Mitchell, één van de  levende legendes van de Amerikaanse popmuziek; ‘A Case Of You’, ‘Big Yellow Taxi’ en ‘Both Sides Now’. Liefde voor muziek, poëzie en kunst drijven haar, en dwingen haar om haar eigen weg te kiezen.
m Mathilde Santing Caprera Bloemendaal 09072016 Gwendolyne-8597Samen met haar muzikanten nam Mathilde het publiek mee met de verhalen van Joni en haar wereld in de liedjes vol gedichten en emoties. Dat leverde in caprera een hele bijzondere en memorabele avond op. @Caprera

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 

 studiopijlman-hosting