CONCERTVERSLAGEN

BLØF in het Zuiderparktheater: Fotoverslag

m 3A4A5671Op 18 juni stond BLØF in het Zuiderparktheater in Den Haag. dat betekende voor de fans na de Paard van Troje-concerten nu ook een openluchtconcert van de Zeeuwse band.

Meer dan 1000 fans waren naar Den Haag gekomen om samen met andere fans uit het hele land mee te bleren met hits als  'Harder Dan Ik Hebben Kan', 'Liefs Uit Londen', 'Aan De Kust', 'Dansen Aan Zee', 'Omarm', 'Wat Zou Je Doen', 'Open Je Ogen', 'Mannenharten'...Dat betekende voor alle aanwezigen bijna twee uur lang puur genieten!

 

m 3A4A5725Het was vooral een feestje in het Zuiderparktheater. Met een publiek dat de liedjes allemaal uit hun hoofd kende. Dat verhoogde de sfeer en BLØF zelf genoot ook met volle teugen. De band speelde gedreven en virtuoos. Dit is een band die al decennia bestaat en dat hoor je! De sfeer was optimaal en op het einde van de show mochten er zelfs fans op het podium!

m 3A4A5750bDe Nederlandse singer-songwriter Stephanie Struijk verzorgde het voorprogramma en dat deed zij met volle overgave. Ook mocht ze meespelen met BLØF op het podium. Ze stond eerder bekend onder de naam Stevie Ann en heeft sinds kort een nieuw album. Eerder stond ze op festivals al Pinkpop en Concert at SEA en ontving zij een Zilveren Harp voor haar werk.

Tekst en fotografie: Anneke Ruys

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

 studiopijlman-hosting